Information on our Covid-19 Policy.

A Global Leader in Cold-Climate Testing
Temperature: 15 °C -- °C
Humidity: 10% -- %

We are hiring


Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om jobbet

Colmis AB stödjer ledande fordonstillverkare och underleverantörer och är en världsledande aktör inom fordonstester i kallt klimat. Dess välkända test- och utvecklingsområde i Arjeplog, norra Sverige, är öppet för både kort- och långtids kunder, där man erbjuder internationellt certifierade fastigheter. Över 50 sjö- och landbanor, mer än 35 kylkammare, över 12 000 kvm verkstäder, modern utrustning, fullt utrustade kontor och boende. Genom ColmisPlus, dess fordonstuvecklings- och avancerad förarutbildningsavdelning får kunderna tillgång till mycket erfarna ingenjörer, förare, mekaniker och instruktörer.

Som maskinförare/Banarbetare på Colmis AB jobbar du för att ge våra kunder dom bästa möjligheterna att kunna utföra sina tester på is- och landbanor. Arbetsbelastningen kan under vissa perioder vara hög för att kunna möta våra kunders krav, därav söker vi flexibla, arbetsamma och duktiga personer. Banpreparationsteamet avgör till stor del hur kunderna har kunnat uppnå sina mål med testerna.

Vi jobbar även sommartid med div entreprenadarbeten i norrbotten samt på våran egen anläggning.Vi söker nu dig, en erfaren och självständig Maskinförare/mekaniker

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer i huvudsak att jobba med underhåll av våra isbanor där du ingår i ett skiftlag under perioden Jan-april samt att under sommarhalvåret jobba med rep och service av maskiner och div fordon. Det kan även förekomma annat arbete som,lastbilskörning.mm.

Om dig:

Du är en positiv och social person med ordningssinne. Du är självgående, tar egna initiativ och kan utföra diverse reparationer. Maskinerna sköter du som om det vore dina egna. Du arbetar lika bra i team som självständigt. Det är viktigt för oss att vårda relationen med uppdragsgivaren.

Krav:

  • B-C-körkort
  • Engelska och svenska i tal och skrift

Meriterande:

  • YKB
  • Säkerhet på väg 1-3
  • Förarbevis Hjullastare/Grävmaskin

Övrigt:

Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid och tillsätts omgående eller enligt överenskommelse.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Lön enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Skicka din ansökan till goran@colmis.com

För mer information eller frågor; hör av dig på telefon: 070-6668890